Vállalati hírek

Új hűtőkamra ajtó bemutatóterem a központunkban

2017 január 10, kedd 13:00 Vállalati hírek

A folytonos növekedés számos új helyzetet hoz egy cég életében. Cégünk az eddigiek során használt telephelyeit kinőtte, így szükségessé vált egy nagyobb, korszerűbb telephely vásárlása, amely lehetőséget ad a további fejlesztésekre is.

A Gyöngyös, Kenyérgyár út 9. szám alatt található ingatlan mintegy 1400 m 2 gyártó területen áll rendelkezésre, melyet 200 m2 szociális helyiség és további 200 m2 modern irodarész szolgál ki. A raktározásra jelenleg több száz négyzetméteres terület áll rendelkezésünkre.

Nem utolsó sorban a jövőbeni fejlesztésekre közel fél hektár kihasználható területünk adott. Remélhetőleg az export- és termékfejlesztési tevékenységünk fokozásával, valamint gyártói tevékenységünk szélesítésével a jövőben az új telephelyünk minden rendelkezésre álló helyét optimálisan ki tudjuk használni.

Bemutatótermünkben megtekinthető és kipróbálható a teljes Igloodoors hűtőtéri nyílászáró paletta.

Tekintse meg további bejegyzéseinket

Hogyan szabaduljunk ki egy hűtőkamrából?

Hűtéstechnika 2019 augusztus 23, péntek 10:24

A professzionális hűtőkamrák rendelkeznek mindazon biztonsági funkcióval, melyek lehetővé teszik a szabad kijutást vészhelyzet esetén. Nincs ez máshogy az álalunk gyártott IglooDoors® ajtók esetén sem. Az ajtóink zárszerkezete megfelel az EN 179:2008 vészkijárati ajtókra vonatkozó szabvány előírásainak, így a hűtőkamra …

Teljes cikk

Építsen be Igloodoors hűtőkamra ajtót 6 egyszerű lépésben – Videós Útmutató

Hűtéstechnika 2019 augusztus 23, péntek 10:07

A hűtőkamra ajtók beépítése csupán néhány alapvető szakmai ismeretet igényel és könnyen elvégezhető 6 egyszerű lépésben. Ügyfeleink mindennél fontosabbak számunkra, ezért a beépítési folyamatot igyekszünk annyira egyszerűvé tenni, amennyire csak lehet. Így most szakértőnkkel készítettünk egy videós útmutatót, melyben részletesen …

Teljes cikk

Vissza a többi cikkhez