Vállalati hírek

Új hűtőkamra ajtó bemutatóterem a központunkban

2017 január 10, kedd 13:00 Vállalati hírek

A folytonos növekedés számos új helyzetet hoz egy cég életében. Cégünk az eddigiek során használt telephelyeit kinőtte, így szükségessé vált egy nagyobb, korszerűbb telephely vásárlása, amely lehetőséget ad a további fejlesztésekre is.

A Gyöngyös, Kenyérgyár út 9. szám alatt található ingatlan mintegy 1400 m 2 gyártó területen áll rendelkezésre, melyet 200 m2 szociális helyiség és további 200 m2 modern irodarész szolgál ki. A raktározásra jelenleg több száz négyzetméteres terület áll rendelkezésünkre.

Nem utolsó sorban a jövőbeni fejlesztésekre közel fél hektár kihasználható területünk adott. Remélhetőleg az export- és termékfejlesztési tevékenységünk fokozásával, valamint gyártói tevékenységünk szélesítésével a jövőben az új telephelyünk minden rendelkezésre álló helyét optimálisan ki tudjuk használni.

Bemutatótermünkben megtekinthető és kipróbálható a teljes Igloodoors hűtőtéri nyílászáró paletta.

Tekintse meg további bejegyzéseinket

Túl a 600 db hűtőtéri ajtón az idei évben

Vállalati hírek 2016 szeptember 20, kedd 12:55

A cégünk által gyártott IglooDoors hűtőtéri ajtók töretlen sikernek örvendenek a szakmában. Az idén már több mint 600 db ajtót gyártottunk le és értékesítettünk az iparág különféle szereplőinek. A viszonteladók és végfelhasználók egyaránt meg vannak elégedve a hűtőajtók minőségével. Az …

Teljes cikk

Vissza a többi cikkhez