Referenciák

LEGO Manufacturing Kft

Supplying cold room doors for LEGO Hungary
2013 | Magyarország, Nyíregyháza

Anyavállalatunk 2013-ban végezte a LEGO nyíregyházi üzemének konyháján található számos hűtőkamra kivitelezését, melyhez IglooDoors hűtőtéri ajtókat szállítottunk. A hűtőkamrákat és ajtajait a legnagyobb precizitással építettük össze, hiszen a beruházó igen szigorú követelményeinek kellett megfelelnünk.

A LEGO új magyar üzemének fő profilja a DUPLO elemek gyártása. A legkisebbek számára készülő építőkockák mellett azonban klasszikus LEGO termékeket is előállít a gyár, ami egyben Nyíregyháza új turisztikai látványossága is. Az üzemben olyan látogatóközpontot alakítottak ki, ahonnan közvetlenül meg lehet figyelni a játék építőkockák gyártási folyamatát.

A számos hűtőkamra a szakosított hűtést szolgálja, így minden hűtött alapanyag és félkész termék a megfelelő hőmérsékleten tárolható. A különböző kontrollált helyiségek szigetelése megfelelő nyílászárókkal így kiemelkedően fontos. Az átadás átvételi eljárás sikeres volt, a beruházó nagy megelégedéssel vette át az IglooDoors ajtókat.Tekintse meg további referenciáinkatVissza a referenciákhoz