Vállalati hírek

Az IglooDoors® 2018-as gazdasági éve számokban

2019 július 31, szerda 15:46 Vállalati hírek

IglooDoors® üzletágunk folyamatos növekvésben

Az IglooDoors® ajtók 2018-as gyártási éve a várakozásoknak megfelelően minden szempontból növekvő tendenciát mutatott. Az év elejétől folyamatosan emelkedő ütemben gyártottunk IDH és IDS ajtókat, megrendelői igények alapján. A megrendelt és legyártott ajtók darabszáma 1000 db körül alakult, mely az előző évhez képest mintegy 15%-os növekedést mutat. Minden ajtót egyedi méretben gyártottunk le, az átlagos átfutási időnk 2-3 két között mozgott. Érdekesség, hogy az IglooDoors® IDS tolóajtók darabszáma a legyártott mennyiségen belül mintegy 36%-os növekedést produkált, amelynek külön örülünk, hiszen az IDS tolóajtók általában nagyobb nyílásmérettel rendelkeznek, mint a nyílóajtók így gyártásuk és beépítésük is nagyobb kihívást jelent számunkra.

A jelentős belföldi értékesítési volumen mellett törekszünk exportálni, a tavalyi évben a legtávolabbi ügyfelünk Kenyából vásárolt tőlünk IglooDoors® hűtőkamra ajtót, míg emellett szállítottunk Ciprusra, Szlovákiába, Romániába, Ausztriába, Dániába, az Egyesült Arab Emirátusokba és számos más országba. Az export tevékenységünk bővítése továbbra is jelentős célkitűzésként szerepel a cégünk életében.

Lépést tartunk a technológiával

2018-ban számos új berendezést helyeztünk üzembe, köztük egy Emmegi SCA gyorsdarabolót, mellyel a profilrendszereink gyorsabban és precízebben darabolhatók, valamint egy Emmegi Copia másoló maró berendezést. Az új berendezéseinknek köszönhetően a hűtőkamra ajtó gyártása gyorsabbá, rugalmasabbá vált, és így egy 10-12%-os hatékonyság növekedést sikerült elérnünk a gyártási ciklusidőkben.

IglooDoors® már 7 éve a magyar piacon

Az IglooDoors® márka létrehozása óta több mint 5000 db hűtőházi ajtót gyártottunk le, mellyel a hazai piac egyik legnagyobb szereplőjévé váltunk. Ennek megfelelően folyamatos kiváló minőséggel próbálunk megfelelni a piac igényeinek, valamint folyamatos fejlesztéssel kívánjuk a potenciális új vevőinket elérni. Célunk, hogy az IglooDoors® ajtókkal teljesen lefedjük a magyar piacot oly módon, hogy az ajtók mellé szerviz- és beépítési szolgáltatásokat is tudunk nyújtani, míg a külföldről importált ajtók esetén sokszor az alkatrészellátás sem biztosított.

2018-as évünk legekben

A 2018-as év számos izgalmas projektet hozott számunkra. Ezek közül is a legemlékezetesebbek az új futurisztikus gyöngyösi McDonald’s számára szállított ajtóink, illetve a győri AUDI gyár extrém klímakamrája, mely drámai hőmérsékletváltozást képes produkálni rendkívül rövid idő alatt. Exporttörekvéseink mellett külön büszkeséggel tölt el minket, hogy a magyar piacon is találkozunk ilyen kihívásokkal.

 

  • A legnagyobb gyártott ajtó nyílásmérete: 3,5*4 m
  • A legkisebb ajtó nyílásmérete: 400*400 mm
  • A leghidegebb alkalmazás: -55°C
  • A legmelegebb alkalmazás +70°C
  • A legnagyobb rendelési állomány egy tételben: 150 db ajtó
  • A legkisebb, de ugyanolyan fontos: 1 db ajtó

Tekintse meg további bejegyzéseinket

Hogyan szabaduljunk ki egy hűtőkamrából?

Hűtéstechnika 2019 augusztus 23, péntek 10:24

A professzionális hűtőkamrák rendelkeznek mindazon biztonsági funkcióval, melyek lehetővé teszik a szabad kijutást vészhelyzet esetén. Nincs ez máshogy az álalunk gyártott IglooDoors® ajtók esetén sem. Az ajtóink zárszerkezete megfelel az EN 179:2008 vészkijárati ajtókra vonatkozó szabvány előírásainak, így a hűtőkamra …

Teljes cikk

Építsen be Igloodoors hűtőkamra ajtót 6 egyszerű lépésben – Videós Útmutató

Hűtéstechnika 2019 augusztus 23, péntek 10:07

A hűtőkamra ajtók beépítése csupán néhány alapvető szakmai ismeretet igényel és könnyen elvégezhető 6 egyszerű lépésben. Ügyfeleink mindennél fontosabbak számunkra, ezért a beépítési folyamatot igyekszünk annyira egyszerűvé tenni, amennyire csak lehet. Így most szakértőnkkel készítettünk egy videós útmutatót, melyben részletesen …

Teljes cikk

Vissza a többi cikkhez